miercuri, 3 iunie 2009

Lăptişor, polen, păstură; cum pot fi achizitionate;

Lăptişorul de matcă, păstura şi încă două sortimente de polen proaspăt sunt colectate de către firma Apiland din Baia Mare iar noutatea extraordinară în ceea ce le priveşte constă faptul că:
- până de curând nu au fost disponibile în stare 100% naturală, pură;
- sunt produse ecologice ceea ce înseamnă că albinele nu au fost tratate cu antibiotice sau alte substanţe uzitate de unii apicultori şi că s-au hrănit în arii strict ecologice.
Preţurile variază de la magazin la magazin, în funcţie de adaosul practicat. Doritorilor, cărora le recomand aceste produse fără ezitare şi cu mare bucurie, le pot procura aceste produse la un preţ foarte bun, ceva mai mic decât preţurile de pe piaţă. Oferte tentante există şi pentru cei care doresc să comercializeze aceste produse. Pentru orice informaţie pot fi contactat la adresa petrea@aqvarius.ro sau la numărul de telefon 0771 576316.

Lăptişorul de matcă este ambalat în formă pură, proaspătă, aşa cum ni-l dă natura, la un preţ mult mai mic (chiar şi de 5 ori) faţă de produsele similare de pe piaţă ce sunt sub formă sintetizată (mult mai puţin eficiente). În formă pură lăptişorul îşi păstrează toate propietăţile, în timp ce divesele prelucrări duc la diminuarea acestora. El se găseşte in recipiente de 10 gr., 25, gr. si 100 gr.

Păstura este poate cel mai valoros produs al stupului, dar şi cel mai puţin cunoscut. Puţini ştiu ce este păstura şi cu mult mai puţini se încumetă să treacă la recoltarea ei. Păstura este un polen îmbogaţit cu nenumarate elemente esenţiale ce pot menţine o stare de echilibru şi sănătate perfectă, fiind totodată considerat cel mai complex aliment de pe pământ. Păstura este disponibilă în cantităţi de 100 gr. şi 500 gr.

Polenul proaspăt, disponibil în premieră în România, este menţinut astfel prin congelare, un procedeu ideal folosit pentru păstrarea calităţilor nutriţionale ale polenului. În trecut, polenul era păstrat prin uscare, însă acest procedeu s-a dovedit că distruge o bună parte din nutrienţi şi din lactofermenţii care sunt prezenţi în mod natural în polenul proaspăt. Spre deosebire de uscare, congelarea păstrează gustul şi culorile deosebite ale polenului, aşa cum ni l-a dat natura. Faţă de polenul uscat sau orice alt supliment alimentar procesat, polenul proaspăt este un aliment viu, plin de enzime, bacterii bune şi un gust natural delicios. El este livrat în pungi de 500 gr.

Un comentariu:

  1. Foarte importante sunt si beneficiile aduse de pastura. Asa cum bine stim, pastura este un produs apicol practic necunoscut pentru multi consumatori. Cred ca o promovare corespunzatoare ar schimba acest lucru.
    www.miere-bucovina.ro/pastura

    RăspundețiȘtergere